Receptionist/administrativ medarbejder til Hvidovre

Pr. 1. april eller hurtigst muligt herefter får vi brug for en stærk administrativ medarbejder, som er løsningsorienteret, kan tænke ud af boksen og stadig trives fint i en dagligdag hvor der også gives en hånd med når skraldet skal i gården, kaffen skal købes og afløbet er stoppet.

Vi er en af Hvidovres ældste tandklinikker og det kan mærkes på vores patienter. Vi værner om vores patienter, som i generationer er kommet på klinikken og har hevet hele familien med.

Måske er det derfor der er en uhøjtidelig og næsten familiær stemning på klinikken.

Vores patienter er i centrum og det er vigtigt for os, at alle patienter kan mærke, at vi sætter stor pris på, at de har valgt lige netop vores klinik.

Vi har et hjælpsomt og omsorgsfuldt team bestående af 2 tandlæger, 1 tandplejer og 2 elever. Alle yder til dagligt deres for at løfte opgaverne i fællesskab og sørge for at bidrage til et godt arbejdsmiljø. Humoren spiller en stor rolle på klinikken og der er en meget uhøjtidelig omgangstone på vores arbejdsplads og også med de patienter, som kan tåle det.

Det er en fordel at du har kendskab til Dental suite men ikke et must. Det er nødvendigt, at du har en sundhedsfaglig uddannelse.

Du skal kunne arbejde struktureret og selvstændigt og følge dine opgaver til dørs samt forstå at prioritere mellem de mange forskellige opgaver.

Stillingen er på 37 timer hvoraf den ene dag er til kl. 19. I weekenderne holder vi fri.

Lyder ovenstående som dig og kan du genkende dig selv i meget af det, så lærer vi dig gerne det sidste.

Send ansøgning og CV til jobhvidovreklinikken@gmail.com senest d. 1. april. Vi afholder samtaler løbende.

Kontakt

Hvidovreklinikken v/Tandlæge Michel Sebastian Fogh
Hvidovrevej 279, 1 tv
2650 Hvidovre
CVR: 35124810

Tlf. 36 78 04 26
tand@hvidovreklinikken.dk

Åbningstider

Mandag:   8.00-15.00
Tirsdag:   8.00-17.00
Onsdag:   8.00-16.00
Torsdag:   11.00-19.00
Fredag:   7.30-16.00

Der kan forekomme tidspunkter i åbningstiden, hvor telefonen er lukket