Vi søger en tandplejer

Vi søger en ny kollega til at supplere, vores allerede, fantastiske team. Vi søger en tandplejer 2 dage om ugen (onsdag/fredag) til at varetage alt forebyggende arbejde, parodontosebehandlinger, aftrykstagning o.a.

Vores tandlæge Christina har forrygende travlt og vi ønsker at fordele opgaverne imellem hende og en tandplejer. Sådan foregår det allerede mellem vores anden tandlæge og tandplejer og sådan har det været de sidste 16 år. Du vil derfor opleve stort engagement til at samarbejdet til at fungere.

Vi ser en stor fordel i at adskille behandling og forebyggende arbejde, alle udnytter deres spidskompetencer og kan dygtiggøre sig indenfor deres områder.

Vi lægger vægt samarbejde og sparring imellem kolleger og er det vigtigt at vi synes det er rart at arbejde. Vi har en uhøjtidelig omgangstone klinikken. Der er højt til loftet og høj latter. Vi er en arbejdsplads som sætter pris engagerede kolleger og det oplever vi, at man får med en høj arbejdsglæde, medansvar og medindflydelse. Vi har brug for en tandplejekollega som er selvkørende og ikke mindst kvalitetsbevidst og fagligt omhyggelig. Det er vigtigt at du er en stærk kommunikator og forstår, at information er et vigtigt redskab til et godt samarbejde med dine patienter.

Vi har en stor og trofast patientskare som sørger for masser af nye patienter til os hver måned via anbefalinger.

Vi forestiller os opstart pr. 1/10-20 men venter gerne den rette :-)

Ansøgningen skaI sendes tiI jobhvidovreklinikken@gmail.com senest d. 14/8-20.

Kontakt

Hvidovreklinikken v/Tandlæge Michel Sebastian Fogh
Hvidovrevej 279, 1 tv
2650 Hvidovre
CVR: 35124810

Tlf. 36 78 04 26
tand@hvidovreklinikken.dk

Åbningstider

Mandag:   8.00-15.00
Tirsdag:    8.00-17.00
Onsdag:    8.00-16.00
Torsdag:   11.00-19.00
Fredag:     8.00-14.00

Der kan forekomme tidspunkter i åbningstiden, hvor telefonen er lukket