På Hvidovreklinikken foregår varetagelsen af din tandsundhed i et tæt samarbejde mellem tandlæge, tandplejer og klinikassistenter.

Behandlinger hos Hvidovreklinikken

Vi tilbyder alle former for behandlinger fra rutinemæssige eftersyn til kirurgiske indgreb. Vi har en fast tilknyttet kirurg til at varetage operative indgreb. Vi samarbejder med flere dygtige tandteknikere i lokalområdet.

På Hvidovreklinikken foregår varetagelsen af din tandsundhed i et tæt samarbejde mellem tandlæge, tandplejer og klinikassistenter.

Tandplejerens kompetenceområde er i høj grad det forebyggende arbejde; de regelmæssige eftersyn, den uddybende dialog om dit behandlingsforløb, individuel rådgivning om din mundsundhed, midlertidige fyldinger, parodontosebehandlinger, blegning og røntgenoptagelser.

Tandlægens kompetencer er af en mere dybdegående karakter. Behandlinger såsom fyldninger, tandudtrækninger, rodbehandlinger, broer, kroner, facader samt vurdering af protesearbejde, hvilket foretages i samråd med tandtekniker, foretages af tandlægen.

Vores klinikassistenter er uddannet til at hjælpe dig i receptionen og assistere tandlæge og -plejer med bl.a. røntgenoptager og behandlinger.

Kontakt os for tidsbestilling eller spørgsmål om vores behandlinger

Ønsker du at bestille tid til en tandrensning klinikken i Hvidovre, eller har du spørgsmål til tandrensninger eller priser, kan du altid kontakte os.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og til at give dig en skånsom og effektiv behandling, når du besøger os for en tandrensning på Hvidovreklinikken.

Skriv til os