Tandbehandling overslag

Hvidovreklinikken tilbyder de fleste former for tandbehandlinger.

Det vil sige, at hver gang vi skal behandle en ny patient, indleder vi med en undersøgelse. Her taler vi om dine ønsker og behov, så vi imødekommer dine forventninger. Du vil altid modtage et behandlingsoverslag på en eventuel omtalt behandling. På den måde sikre tandlægen eller tandplejeren sig, at du er velinformeret inden tandbehandlings start. Dette overslag er helt uforpligtende og du vil altid kunne få råd og vejledning på evt. opfølgende spørgsmål.

Hvidovreklinikken anmoder om betaling, ved endt behandling. Her kan benyttes kort og kontanter

Økonomisk hjælp til tandbehandling


Som pensionist har du mulighed for at få tilskud til tandbehandling fra din kommune. Ved henvendelse i borgerservice kan du, få oplyst om du har ret til heldbredstillæg/medicinkort hvilket giver hjælp til tandbehandling.

Hvis du er kontanthjælpsmodtager, har du mulighed for at søge om tilskud til tandbehandling hos kommunen. Ved første besøg hos tandlægen skal du betale 600,- for undersøgelse og overslag. Herefter vil kommunen behandle din sag

Vi tilbyder finansierings muligheder


Finansiering af din behandling
Hos Hvidovreklinikken v/Tandlæge Michel Sebastian Fogh samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.

Hurtigt og nemt
Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit, som du kan bruge til at finansiere din behandling hos os.

Fleksibel betalingsordning
Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en attraktiv betalingsordning, så du let kan dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale og du kan vælge at afdrage over helt op til 72 måneder.

Kontakt os for tidsbestilling eller spørgsmål om tandrensning og priser

Ønsker du at bestille tid til en tandrensning klinikken i Hvidovre, eller har du spørgsmål til tandrensninger eller priser, kan du altid kontakte os.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og til at give dig en skånsom og effektiv behandling, når du besøger os for en tandrensning på Hvidovreklinikken.

Skriv til os

[gravityform id=1 title=false description=false ajax=true tabindex=49]