Del tandlægeregningen op i små bider, hurtigt, sikkert og nemt.

Tandbehandling overslag

Hvidovreklinikken tilbyder de fleste former for tandbehandlinger.

Det vil sige, at hver gang vi skal behandle en ny patient, indleder vi med en undersøgelse. Her taler vi om dine ønsker og behov, så vi imødekommer dine forventninger. Du vil altid modtage et behandlingsoverslag på en eventuel omtalt behandling. På den måde sikre tandlægen eller tandplejeren sig, at du er velinformeret inden tandbehandlings start. Dette overslag er helt uforpligtende og du vil altid kunne få råd og vejledning på evt. opfølgende spørgsmål.

Hvidovreklinikken anmoder om betaling, ved endt behandling. Her kan benyttes kort og kontanter

Økonomisk hjælp til tandbehandling


Som pensionist har du mulighed for at få tilskud til tandbehandling fra din kommune. Ved henvendelse i borgerservice kan du, få oplyst om du har ret til heldbredstillæg/medicinkort hvilket giver hjælp til tandbehandling.

Hvis du er kontanthjælpsmodtager, har du mulighed for at søge om tilskud til tandbehandling hos kommunen. Ved første besøg hos tandlægen skal du betale 600,- for undersøgelse og overslag. Herefter vil kommunen behandle din sag

Vi tilbyder finansierings muligheder


Da vi ved tandbehandling ofte kan være en uforudset udgift og vi mener det er vigtigt at få lavet de nødvendige behandlinger, når de opstår. Så regningen ikke bliver dyrere i sidste ende.

Vi samarbejder med Denti.dk

Denti er Danmarks førende udbyder af finansiering af tandbehandlinger, og tilbyder nu i samarbejde med Hvidovreklinikken en nem finansieringsordning på markedets mest favorable vilkår.

 – alt hvad du behøver er dit NemID

Ansøg om en Denti Kredit på 2 minutter

Kontakt os for tidsbestilling eller spørgsmål om tandrensning og priser

Ønsker du at bestille tid til en tandrensning klinikken i Hvidovre, eller har du spørgsmål til tandrensninger eller priser, kan du altid kontakte os.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og til at give dig en skånsom og effektiv behandling, når du besøger os for en tandrensning på Hvidovreklinikken.

Skriv til os

[gravityform id=1 title=false description=false ajax=true tabindex=49]

Kontakt

Hvidovreklinikken v/Tandlæge Michel Sebastian Fogh
Hvidovrevej 279, 1 tv
2650 Hvidovre
CVR: 35124810

Tlf. 36 78 04 26
tand@hvidovreklinikken.dk

Åbningstider

Mandag:   8.00-15.00
Tirsdag:    8.00-17.00
Onsdag:    8.00-16.00
Torsdag:   11.00-19.00
Fredag:     8.00-14.00

Der kan forekomme tidspunkter i åbningstiden, hvor telefonen er lukket