Tandblegning i Hvidovre

På Hvidovreklinikken har vi mulighed for, at tilbyde tandblegning i form af hjemmeblegning. Vi fremstiller blegeskinner efter et individuelt aftryk af dine tænder. Disse skinner benyttes i blegeperioden, typisk 1-2 uger et par timer om dagen eller sove med dem om natten.

Der er forskel på tændernes farve fra person til person. Nogle er født med mere gule tænder end andre. Det skyldes farven på tandbenet/dentinen, som er det lag der ligger under emaljen.

Ikke alle misfarvede tænder kan bleges. Fyldninger og keramiske kroner kan ikke bleges og skal muligvis skiftes efter tandblegning.

Derfor skal du altid rådføre dig med din tandlæge eller tandplejer inden du starter en blegning. Bestil gerne en tid til konsultation.

Kontakt os for tidsbestilling eller spørgsmål om tandblegning og priser

Ønsker du at bestille tid til en tandblegning klinikken i Hvidovre, eller har du spørgsmål til tandblegning eller priser, kan du altid kontakte os.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og til at give dig en skånsom og effektiv behandling, når du besøger os for en tandblegning på Hvidovreklinikken.

Skriv til os

[gravityform id=1 title=false description=false ajax=true tabindex=49]