Rodbehandling i Hvidovre


En rodbehandling kan blive nødvendig i forbindelse med følsomme tandhalse, cariesangreb, eller hvis man har revner i tænderne.

Har du behov for en effektiv og skånsom rodbehandling i Hvidovre, er du altid velkommen hos os. Her står vores hold af imødekommende tandlæger klar til at tilbyde dig en tryg rodbehandling, hvis behovet skulle opstå.

Hele behandlingen foregår under lokalbedøvelse, så du ikke oplever smerter og ubehag undervejs.

Sådan foregår en rodbehandling på Hvidovreklinikken


Vi vægter vi det forebyggende arbejde og den personlige rådgivning højt, og derfor vil vi altid vurdere, hvilken behandling der er den mest hensigtsmæssige i dit tilfælde.

Vurderer vi, at en rodbehandling er den rette løsning, tager vi først og fremmest en snak med dig om behandlingen samt rodbehandlingens pris og omfang. Dermed undgår du ubehagelige overraskelser undervejs, når du modtager en rodbehandling hos os. Lider du af tandlægeskræk, eller er du på anden vis utryg ved behandlingen, tager vi selvfølgelig hensyn til det.

Selve behandlingen består i at fjerne nerven i den beskadigede tand. Rent praktisk foregår det ved, at vi borer et hul i tanden for at få adgang til nerven i rodkanalen. Hele behandlingen foregår naturligvis under lokalbedøvelse, så du ikke oplever smerter og ubehag undervejs. Herefter fjerner vi tandnerven og bakterier. Til sidst lægger vi en fyldning for at lukke adgangen til nerven og for sikre, at der ikke trænger yderligere bakterier ned i rodkanalen.

Hvornår er det nødvendigt med en rodbehandling?


Behovet for en rodbehandling opstår, hvis tandens nerve er beskadiget, død eller blotlagt. Det kan for eksempel ske, hvis du har fået et hårdt slag på tanden, og den er beskadiget i sådan en grad, at der er risiko for tandrodsbetændelse, fordi bakterier har fået fri adgang til nerven. En rodbehandling kan også blive nødvendigt ved cariesangreb, hvis du har smerter fra følsomme tandhalse eller i forbindelse med andre traumer på tænderne.

Der kan altså være flere grunde til at rodbehandle en tand. Vi sørger dog altid for en foretage en grundig diagnosticering inden en eventuel rodbehandling på Hvidovreklinikken.

Kontakt os for information om rodbehandling og priser

Har du spørgsmål til rodbehandlinger og priser på behandlingen, eller har du behov for en rodbehandling lokalt i Hvidovre, er du meget velkommen til at kontakte os hos Hvidovreklinikken og høre nærmere.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i behagelige rammer og til at give dig en tryg og professionel behandling, når du besøger os med behov for en rodbehandling i Hvidovre.

Skriv til os