Tandrensning i Hvidovre


Ved en tandrensning fjerner vi belægninger, tandsten og misfarvninger fra tænderne – og forebygger i samme ombæring huller og andre tandproblemer. Ønsker du et flot tandsæt uden misfarvninger og belægninger, og vil du gerne holde dine tænder sunde, er du altid velkommen til at bestille tid til en tandrensning på Hvidovreklinikken, ligesom du selvfølgelig også kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til tandrensning og priser.

Sådan foregår en tandrensning på klinikken i Hvidovre


På Hvidovreklinikken prioriteter vi den forebyggende behandling højt. Derfor ser vi hyppige tandrensninger og eftersyn af tænder og tandkød som vigtige forudsætninger for at holde dine tænder sunde og stærke.

En tandrensning på Hvidovreklinikken er en simpel og smertefri proces, hvor vi først undersøger din mund og dine tænder for at sikre os, at der ikke er tegn på cariesangreb, parodontose og andre sygdomme i tænder og tandkød. Når vi har undersøgt, om alt er, som det skal være, fjerner vi plak, belægninger og tandsten fra dine tænder, ligesom vi i et vist omfang fjerner misfarvninger, som er forårsaget af kaffe, te, vin og tobak. Til sidst pudser og polerer vi dine tænder med en blød gummiknop, som er blevet påført en smule tandpasta med fluor og pimpsten. Efterfølgende vil dine tænder føles glatte og rene.

Der er altså hverken smerter eller ubehag forbundet med at få renset tænder. Skulle du alligevel være utryg ved at sætte dig i tandlægestolen, tager vi selvfølgelig hensyn til det. Det skal være en tryg og behagelig oplevelse at få lavet en tandrensning hos Hvidovreklinikken.

Hvorfor er det nødvendigt med en tandrensning?


Regelmæssige tandrensninger er nødvendige for at forebygge cariesangreb, tandkødsbetændelse og andre sygdomme i tænder og tandkød. Når du får foretaget en tandrensning på Hvidovreklinikken, forebygger du nemlig bakterieangreb, som kan forårsage betændelse i tænder, tandkød og gummer.

En tandrensning er altså en vigtig del af den forebyggende tandpleje, og vi anbefaler derfor, at du besøger os med jævne mellemrum, hvis du vil forhindre sygdomme i mund og tænder.

Kontakt os for tidsbestilling eller spørgsmål om tandrensning og priser

Ønsker du at bestille tid til en tandrensning klinikken i Hvidovre, eller har du spørgsmål til tandrensninger eller priser, kan du altid kontakte os.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og til at give dig en skånsom og effektiv behandling, når du besøger os for en tandrensning på Hvidovreklinikken.

Skriv til os