Tandregulering i Hvidovre


Har du behov for at få rettet tænderne, og ønsker du at få lavet en tandregulering lokalt i Hvidovre? Vi samarbejder med flere forskellige behandlere, når det kommer til tandregulering. På den måde har vi mulighed for at vælge mellem flere forskellige måder at rette tænder på. Det sikrer dig en optimal og personlig tandregulering. På Hvidovreklinikken tilbyder vi en gennemgang af, hvilke muligheder der findes.
Det er ikke kun børn, der får rettet tænder.

Tandregulering på Hvidovreklinikken


Mange voksne forbinder måske tandregulering med barndommen og metalglinsende tandbøjler – og er måske derfor knap så begejstrede ved tanken om en tandregulering.

I dag er teknologien inden for området dog så veludviklet, at det er muligt at rette skæve tænder langt mere skånsomt – og uden at gå på kompromis med forfængeligheden. Derfor kan du også trygt besøge Hvidovreklinikken, hvis du har behov for en tandregulering i Hvidovre, selvom du måske er en smule skeptisk ved tanken om togskinner og et langt og plagsomt forløb med tandregulering. Vi sørger nemlig for at informere dig under hele forløbet.

Det er ikke kun børn, der får rettet tænder. Tænderne kan rykke sig med tiden, ligesom der vil være nogle, som aldrig fik rettet tænder som barn. Og da tænderne og smilet betyder meget for de fleste mennesker, har alle selvfølgelig fortjent et flot smil og et lige tandsæt – uanset alder. Derfor er du også altid velkommen til en snak om tandregulering på vores klinik, hvis du ønsker at høre mere om din muligheder.

Tandregulering i trygge rammer


Når du vælger os til at lave din tandregulering, er det selvfølgelig afgørende, at du føler dig godt informeret om forløbet, og at du har tillid til, at der bliver taget hånd om dine tænder, din tandsundhed og dine behov. Vi sørger derfor for god kommunikation med vores samarbejdspartnere, så du kan føle dig tryg i forløbet.

På Hvidovreklinikken møder du derfor altid et både venligt og fagligt kompetent personale, der brænder for at give dig en både tryg og kvalitetsbevidst behandling. Ethvert forløb med tandregulering på Hvidovreklinikken tager udgangspunkt i grundig dialog – både med dig, men også mellem tandlæger, klinikassistenter og tandplejere. Det er med til at sikre et professionelt forløb med fokus på lige netop din tandsundhed, når du besøger os med behov for en tandregulering i Hvidovre.

Tandregulering Hvidovre
– Få det smil du altid har drømt om

En tandregulering er ikke kun for dem, der har svært skæve tænder eller overbid. Det kan også være en enkelt tand eller to, som er skæve eller udstående, men som måske i mange situationer har afskåret dig fra at smile helt lige så meget, som du gerne ville.

Hos Hvidovreklinikken ønsker vi, at alle kan få lige præcis det smil, de drømmer om, og som de ikke kan vente med at vise frem. Vores klinik i Hvidovre tilbyder en skånsom tandregulering, der vil give dig mere selvtillid samt en skøn udstråling med et helt nyt smil. Inden for tandregulering tilbyder vi derfor – næsten – usynlige tandbøjler eller -skinner. Processen er ligeledes kortvarig i forhold til den traditionelle sølvfarvede tandbøjle, som du nok kender fra barndommen.

Vi har gennem mange år i vores klinik i Hvidovre hjulpet mange tilfredse patienter med tandregulering, og vi glæder os rigtig meget til også at hjælpe dig.

Kontakt os for tidsbestilling eller spørgsmål om tandregulering og priser

Har du brug for at vide mere om dine muligheder for at få rettet tænder, eller ønsker du at høre mere om, hvordan en tandregulering på Hvidovreklinikken foregår, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i trygge og tillidsvækkende rammer til en tandregulering med dine behov i centrum.

Skriv til os

Kontakt

Hvidovreklinikken v/Tandlæge Michel Sebastian Fogh
Hvidovrevej 279, 1 tv
2650 Hvidovre
CVR: 35124810

Tlf. 36 78 04 26
tand@hvidovreklinikken.dk

Åbningstider

Mandag:   8.00-15.00
Tirsdag:    8.00-17.00
Onsdag:    8.00-16.00
Torsdag:   11.00-19.00
Fredag:     8.00-14.00

Der kan forekomme tidspunkter i åbningstiden, hvor telefonen er lukket